Hoi! Ik ben Axelle!

Enkele jaren terug droomde ik van een eigen kattencafé, en ik ben zo trots om vandaag met jullie die droom te kunnen delen. Met een opleiding dierenverzorger achter de kiezen, en mijn bijkomende studies in kattengedrag, ben ik er helemaal klaar voor.

Tot voor kort heb ik mijn dierenliefde gedeeld met de Zoo Planckendael, maar toen ik het perfecte pand vond voor een eigen kattencafé heb ik geen seconde getwijfeld. Met de hulp van onder andere mijn ouders en mijn vriend, heb ik er hier echt een kattenparadijs van kunnen maken.

Ik ben immers zelf ook kattenmama van enkele poezebeesten, en hoop mede dankzij de samenwerking met het Dierenopvangcentrum in Zemst, asielkatten aan een nieuwe thuis helpen.

Wil je mij beter leren kennen, kan je mij, en vooral de katten, leren kennen in ons eigen café. Tot snel!


Over Cats & Cups

Het eerste kattencafé van Mechelen is hier! Kom bij ons genieten van een koffietje, drankje, soep of een stukje taart in het bijzijn van onze katten. Deze lopen namelijk vrij rond in het café! In samenwerking met Dierenopvangcentrum Zemst willen we zo asielkatten aan een nieuwe thuis helpen en kunnen jullie genieten van hun gezelschap.


Onze openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
14:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zon- & feestdagen
Gesloten
Koopzondag
13:00 - 17:00

Uitzonderlijk gesloten op:
• van 16 april tot 26 april - Vakantie

Toggle navigation