Gedragsadvies op maat
- door Cat Coach Jirka

We willen niet alleen dat onze katjes een gouden mandje krijgen maar ook dat ze daar als Happy cat door het leven kunnen gaan.

Heb je advies nodig rondom introductie, je huis inrichten of een bestaand probleem op te lossen (plassen in huis, krabben aan de meubels, etc)? Dan helpen wij je graag verder, dankzij een samenwerking met Jirka Moens van Pet tales kunnen we je volgende pakketten aanbieden:
 

Buddy Pakket
€ 65

1u om je omgeving te
optimaliseren naar de
​​​​​​behoefte van je hond en/of kat.

Je hond en/of kat
aan elkaar introduceren.

Digitaal of Huisbezoek

 

Kadee Pakket
€ 260

1,5 u Intake gesprek

1 huisbezoek

Behandelplan

Digitale opvolging

Incl km vergoeding eerste 15 km

 

Vedette Pakket
€ 385

1,5 u Intake gesprek

2 huisbezoeken

Behandelplan

Digitale opvolging

+ 1u training

Incl km vergoeding eerste 15 km

 

Over ons

Zelf genoot ik (Axelle) van een opleiding tot een bachelor dierenzorg en volgde ik enkele extra opleidingen rondom kattengedrag. Dit zodat onze poezels in het café niets tekort zullen komen. Tijdens mijn opleiding ontmoette ik Jirka en al snel werden we vriendinnen. 

Jirka studeerde net zoals ik af met een Bachelor dierenzorg en volgde daarna de Cat coach opleiding bij Felinova en hondengedragscoach bij Kyno-coach. Zelf klop ik nog regelmatig bij haar aan voor advies en heeft ze me geholpen met meerdere introducties voor ik zelf de opleiding gestart ben.

Een afspraak maken?

Je kan een afspraak maken op de website van Pet tales. Vermeld er zeker dat je via Cats & Cups komt dan krijgen onze poezels ook een centje!

Maak je afspraak!


Over Cats & Cups

Het eerste kattencafé van Mechelen is hier! Kom bij ons genieten van een koffietje, drankje, soep of een stukje taart in het bijzijn van onze katten. Deze lopen namelijk vrij rond in het café! In samenwerking met Dierenopvangcentrum Zemst willen we zo asielkatten aan een nieuwe thuis helpen en kunnen jullie genieten van hun gezelschap.


Onze openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
14:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zon- & feestdagen
Gesloten
Koopzondag
13:00 - 17:00

Uitzonderlijk gesloten op:
• van 16 april tot 26 april - Vakantie

Toggle navigation