Wanneer?
16 mei 2024
vanaf 19:00 tot 21:30

Waar?
Désiré Boucherystraat 7-9, 2800 Mechelen

Prijs
64 €

Deelnemers:
min. 6
max. 12

Terug naar het overzicht

Workshop keramiek beschilderen

Wat gaan we doen? Na een gezellig ontvangst bij Cats & Cups beginnen we met de basis: ik geef uitleg over het materiaal en wat erbij komt kijken als je porselein gaat beschilderen. Ik laat voorbeeldjes zien en licht een aantal slimme teken-technieken toe. Je hebt dus geen voorkennis of tekentalent nodig! Vervolgens ga je zelf aan de slag. Je krijgt de kans om te oefenen op oefenbekers en ik laat je zien dat je heel gemakkelijk opnieuw kan beginnen als je een foutje maakt. Je kan kiezen uit 3 formaten bekers.

Tijdens deze workshop draait het allemaal om het thema katten. Je kan voor een leuke kattenquote gaan, een toffe kattenillustratie bedenken of ik help je een portret van je eigen harige vriend te tekenen. En geen zorgen, ik voorzie voorbeelden, handige tools en stap-voor-stap tekentips (ieder niveau is welkom). Waar gewenst, begeleid ik je persoonlijk.

Zodra alle bekers klaar zijn, laten we ze even drogen. We kletsen nog even na, spelen met de katten en vervolgens pakken we voorzichtig de bekers in, samen met instructies om je creatie thuis af te bakken in je eigen oven. Na ongeveer 2,5 uur ga jij met je gloednieuwe, zelf-beschilderde beker en een goodybag naar huis. 

Wat is inbegrepen?  

  • Eén porseleinen beker naar keuze (3 mogelijkheden)
  • Een fijne brochure met de stapjes, zodat je achteraf thuis nog eens aan de slag kan
  • Een hapje en een drankje, aangeboden door Cats & Cups
  • Een goodybag
  • Een gezellige, creatieve workshop met maximaal 12 personen in een kattencafé
  • Persoonlijke begeleiding en heel veel tips en inspiratie
  • Je kan (een) extra beker(s) naar keuze beschilderen aan €4 per beker

Inschrijven?
Klik hier!

 


Over Cats & Cups

Het eerste kattencafé van Mechelen is hier! Kom bij ons genieten van een koffietje, drankje, soep of een stukje taart in het bijzijn van onze katten. Deze lopen namelijk vrij rond in het café! In samenwerking met Dierenopvangcentrum Zemst willen we zo asielkatten aan een nieuwe thuis helpen en kunnen jullie genieten van hun gezelschap.


Onze openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
14:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zon- & feestdagen
Gesloten
Koopzondag
13:00 - 17:00

Uitzonderlijk gesloten op:
• van 16 april tot 26 april - Vakantie

Toggle navigation